Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε στο forum.
Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τώρα πατώντας "Εγγραφή". Είναι δωρεάν και αφορά όλους.

Όνομα χρήστη:  Κωδικός πρόσβασης:  Σύνδεση  |  Εγγραφή

#26 28-01-2010 17:50:17

Xenia
Αρχιτρίκλινος
Φύλο :

Re: Μια καταπληκτικη ιδεα!!!

Βέεεεεεβαια....

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς! 

#27 28-01-2010 18:45:18

ρωμηός
Συμποσιάρχης
Φύλο :

Xenia έγραψε:

και τωρα πήρε θέση η εξουσία του φόρουμ.

Γειὰ στὴν ἐξουσία τοῦ φόρουμ!!!!!!!!!! big_smilebig_smilebig_smile

http://img144.imageshack.us/img144/9683/tzeryps1.jpg

http://img296.imageshack.us/img296/662/signaturezl2.gif

#28 28-01-2010 21:06:32

Iaspis
Αρχιτρίκλινος
Φύλο :

Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ᾿ ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. (Πραξ. δ', 32-33)

#29 29-01-2010 01:35:58

MariosV
Technical Team
Από: Ιωάννινα
Φύλο :

ρωμηός έγραψε:

Γειὰ στὴν ἐξουσία τοῦ φόρουμ!!!!!!!!!! big_smilebig_smilebig_smile

Γέλα γέλα! rant

Χωρίς στρουμφάκι, δεν γίνεται δουλειά εδώ μέσα!

#30 30-01-2010 11:43:23

arhaggelos
Αρχιτρίκλινος
Φύλο :

mistral έγραψε:

Οχι ομως και για την «Ιωαννα» η διαφορετικα... οπως αλλοιως εχει βαπτιστει κατα διαστηματα..

Η μηπως...

ifivo88   ..........................
.................Επειδη αυτες εμπαιναν ετσι κατι τετοιες περιεργες ωρες..
χωρις να γραφουν τιποτε.. περιμενοντας να τσιμπησει ο mistral..

Χαιβανια .. γυναικες παιδι μου! τι περιμενεις;;;
Χαιβανια!!!!!!!!

ΚΑΙ

mistral έγραψε:

το αν-υποτακτον και το φιλ-ελευθερον των Κρητων παντα το .. πηγαινα..
.. και με χαρακτηριζε.. με χαρακτηριζει και θα με χαρακτηριζει μεχρι τελους.

Επειδή ο mistral προσέβαλε την αδερφική μου φίλη  ifivo88  και επειδή για τους φίλους μου δε σηκώνω κουβέντα.....ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να απαντήσω (αγνοώντας τη σοφή συμβουλή του iaspis:σάς παρακαλώ νά τό κλείσετε τό θέμα εδώ)

ΚΑΙ

Θέλω να σε πληροφορήσω ότι ουδεμία σχέση έχεις με την κρητική σκέψη. Ποτέ ένας Κρητικός  δεν θα προσέβαλε τόσο άνανδρα μια γυναίκα όσο εσύ , πόσο μάλλον όταν αυτή είναι ανενεργός χρήστης και δε θα σου απαντήσει. Και επειδή αυτή δε μπορεί να απαντήσει θα σου απαντήσω εγώ ΚΡΗΤΙΚΑ

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ...να πιάσουμε κανένα τοίχο.......Έτσι έμαθες;;;να τα βάζεις με γυναίκες; Αυτή είναι η μαγκιά σου;;;;;;; Δε ξέρω τι ζόρια τραβάς κι ούτε μ’ ενδιαφέρει, όλοι μας περνάμε ζόρια αλλά δε ξεσπάμε στους άλλους. Θες να την κάνεις από το φόρουμ; Ζήτα συγγνώμη από τις γυναίκες  και φύγε σαν άντρας. Δε με νοιάζει αν θα με κακοχαρακτηρίσεις, αυτό που με νοιάζει είναι να μην βλέπω αναρτημένες άνανδρες προσβολές.

Iaspis έγραψε:

σάς λέω ότι υπερβάλλει επίτηδες γιά νά «ανάψουν λίγο τά αίματα»

Τι λες ρε Iaspi....ΕΙΝΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!!!!!!  Το κέρατο μου....τα παίρνω ΤΩΡΑ...

Iaspis έγραψε:

Είναι πάντως φίλος μας πού τόν γνωρίζουμε από χρόνια (καί) προσωπικώς, καί δέν νομίζω ότι αρμόζει νά τόν χαρακτηρίζουμε απαξιωτικά...Δέν είναι δίκαιο, ούτε καί σωστό!

Τι πάει να πει τον ξέρουμε... Μιλάς σοβαρά τώρα;;;;; Αυτός πως χαρακτηρίζει;;;;;Απο που κι ως που είναι φίλος;;;; Επειδή ανταλλάσουμε απόψεις σημαίνει πως είναι και φίλος; Η οικειότητα που αναπτύσσεται είναι φιλία;;;;; ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ......Δε θα κάνω τον ψυχολόγο ούτε το σάκο του μποξ για να ξεσπάει ο κάθε προβληματικός....

Iaspis έγραψε:

Όταν θά ξανάρθει, θά ξαναανοίξει μόνο του τό θέμα, καί τότε θά τού τά πείτε, καί θά μάς τά πεί κι αυτός real time...

Sorry κιόλας Iaspis και συμφορουμίτες, αλλά κυριολεκτικά....
ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ

Τελευταία επεξεργασία από MariosV (31-01-2010 16:55:09)

#31 31-01-2010 17:23:23

MariosV
Technical Team
Φύλο :

Αρχαγγελάκι, απλά με κάλυψες bow

Απλά αν δεν δεν έχεις κλείσει τα τριάντα, ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να μιλάς εδώ μέσα.
(Mistral κανόνας)
lol laugh MuaCyberm

#32 31-01-2010 22:42:38

Xenia
Αρχιτρίκλινος
Φύλο :

Α ο Αρχάγγελος σε κάλυψε, εγώ ξεπέρασα τα όρια, μάλιστα...

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς! 

#33 01-02-2010 00:48:53

MariosV
Technical Team
Φύλο :

Xenia έγραψε:

Αυτό δεν το έπιασα!

#34 01-02-2010 07:46:20

ρωμηός
Συμποσιάρχης
Φύλο :

MariosV έγραψε:

Xenia έγραψε:

Αυτό δεν το έπιασα!

Ἄστο, Γυναῖκες παιδὶ μου, μόνιμα γκρινιάζουν!!!

http://img144.imageshack.us/img144/9683/tzeryps1.jpg

http://img296.imageshack.us/img296/662/signaturezl2.gif

#35 01-02-2010 22:22:00

MariosV
Technical Team
Φύλο :

MuaCybermMuaCybermMuaCybermMuaCybermMuaCyberm

#36 09-02-2010 03:02:43

Iaspis
Αρχιτρίκλινος
Φύλο :

Νά κάνουμε τόν συνάνθρωπο δικό μας, καί νά μήν τόν χαραμίζουμε γιά μιά στιγμή μέ κάθε είδους επικρίσεις. Όταν δικαιώνουμε τόν εαυτό μας απέναντι στόν άλλον, ακόμη καί φαινομενικά δίκαιο νά έχουμε, χάνουμε τήν χριστιανική αγάπη. Καί λέω φαινομενικά διότι δέν έχουμε ποτέ ουσιαστικά δίκαιο...Τό δίκαιο καί η δικαιοσύνη είναι τού Θεού καί...όλα τά αγαθά τού Θεού στά «χέρια» τού ανθρώπου είναι  ημιτελή καί χρειάζεται η χάρη καί η διδαχή τού Κυρίου πρός ολοκλήρωση, γιά νά κατανοήσουμε καί γιά νά πορευθούμε σέ δρόμο δικαιοσύνης, ελευθερίας καί αγάπης!
Καί πώς νά τό καταφέρουμε;
Μέ ταπεινό πνεύμα πού δέν αυτοδικαιώνεται! Είναι προτιμώτερο αυτός πού αυτοδικαιώνεται νά έχει «κραυγαλέο» άδικο καί τήν κοινή λογική εναντίον του, από τό νά έχει φαινομενικό δίκαιο, πού τόν οδηγεί σέ κατάκριση τού αδελφού του! Διότι ο πρώτος θά συνέλθει (δηλαδή θά πάψει νά αυτοδικαιώνεται), αφού δέν θά δικαιωθεί από κανέναν άλλον άνθρωπο καί κανείς δέν θά τόν αναπαύσει, όμως ό δεύτερος θά χρειαστεί ενδεχομένως περισσότερα.... μέχρι νά κατανοήσει πώς η δικαιοσύνη είναι αγαθό πού μάς κατέχει καί όχι πού τό κατέχουμε!
Εγκράτεια στόν θυμό, καί καλή διάθεση πού στρέφει τά πράγματα πρός τήν συγχώρηση. Καί ας μήν ξεχνούμε ότι μετανοούμε, διότι ο Κύριος σταυρώθηκε από τό ανθρώπινο γέννος, ενώ δέν έπαψε ποτέ, σάν Θεός νά τό αγαπά! Τί νά σημαίνει αυτό γιά έναν απλό άνθρωπο;
Ότι αγαπά όποιος υπομένει, καί αυτός είναι καί δίκαιος, καί ανδρείος καί ελεύθερος, καί όλα τά άλλα αγαθά τής χάριτος τού Κυρίου!
Υπομένει όποιος μετανόησε γιά τήν θεοαποστασία τού γέννους τών ανθρώπων, πού αποτυπώνεται μέ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά-τά πάθη καί τίς αμαρτίες- στόν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Γιά νά μήν φύγω (ώς συνήθως) από τό θέμα:
Αδικήσαμε κάποιον; Συγγνώμη, καί προσέγγιση, φιλία καί αγάπη απλή απέναντί του! Περίσκεψη, αυτοέλεγχος, εξομολόγηση καί προσευχή!

Αδικηθήκαμε από κάποιον; Σιωπή, συγχώρεση, προσπάθεια διακριτική νά λείψουν οι αιτίες, προσέγγιση, υπομονή, ταπεινό φρόνημα καί πάντα προσευχή.

Τά λόγια μας «τραυλίζουν» αδελφοί. Άς τό γνωρίζουμε!

Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ᾿ ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. (Πραξ. δ', 32-33)

Υποσέλιδο πίνακα

Rss_FeedFacebook

www.sinevohia.gr
Επικοινωνία με τους υπευθύνους
της Συν-Ευωχίας Ιδεών

Διαχειριστής: Βαταβάλης Παύλος
Τεχνική Υποστήριξη: Βασιλείου Μάριος

Πρόγνωση Καιρού

Επεξηγήσεις εικόνων

Νέα θέματα Στο forum αυτό υπάρχουν νέα μηνύματα

Δεν υπάρχουν νέα μηνύματα Στο forum αυτό δεν υπάρχουν νέα μηνύματα

Μόνιμο θέμα με νέες απαντήσεις Το θέμα είναι μόνιμο και έχει νέα μηνύματα

Μόνιμο θέμα χωρίς νέες απαντήσεις Το θέμα είναι μόνιμο και δεν έχει νέα μηνύματα

Το θέμα έκλεισε Το θέμα είναι κλειστό

Επισκέπτες