Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε στο forum.
Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τώρα πατώντας "Εγγραφή". Είναι δωρεάν και αφορά όλους.
Σελίδες: 1

Αγαπητοί συν-ευωχήτες χαίρετε!
Ονομάζομαι Γιάννης Αλεξόπουλος ( χε...καμε μπές στο ψητό!). ΕΕΕ ναί,
, ΧΕΜ,ΧΕΜ. ΕΕΕ λοιπόν όπως έλεγα με λένε Γιάννη καί γεννήθηκα στην Αθήνα την γκαντέμικη για την ανθρωπότητα ημερομηνία 19-10-1991 (σημειώστε το γιατί αν εκείνη την ημέρα δέν μου κάνετε αφιέρωμα θα αναμετρηθούμε χριστιανικά τύπου -ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΞΕΝΕ!!!
)
Ξέχασα να σας πώ ότι ο πνευματικός μου δεν μού έδωσε ευλογία να μιλήσω για μένα γι'αυτό και σαν καλός χριστιανός που είμαι θα τον παρακούσω!!!
Μεγάλωσα στην Λιβαδειά γενέτειρα της μάνας μου... Απο μικρός είχα σχέση με την εκκλησία περισσότερο απ'ότι έχω τώρα που μεγάλωσα και υποτειθετε ξέρω περισσότερα
(ναί! Τέλος πάντων)... Από μικρός ήθελα να σπουδάσω θεολογία κάτι το οποίο κατάφερα!!! (ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ''Σιγά ρε σύ δέν μπήκες και στη ΝΑΣΑ''
)
Πρίν ένα χρόνο γνώρισα τόν έρωτα της ζωής μου... Τήν Παναγιώτα (όλοι την ξέρετε πλέον παλιό κουτσομπόλιδές)!
Αυτό ήταν! Ολα ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου γιατί ο εγωιστικός ''εαυτούλης'' μου έπρεπε να μάθει στην πράξη να θυσιάζεται και να μάθει να αγαπά με ΑΓΑΠΗ Χριστού και οχι με τους σαχλεπίσαχλους έρωτες τύπου σήριαλ!!! (ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΙΛΗΤΕ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ!!!)
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΑΙ (ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΕΤΕ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
)
Το φόρουμ το ξέθαψα μήνες πριν ψάχνοντας κάποιες πληροφορίεςγια τον πατέρα Ρωμανίδη και το google μου έβγαλε ότι εδώ υπήρχαν αναφορές και έτσι μπήκα και καράφλιασα με αυτά που έγραφε ο κύριος Στάυρος(ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ!!! ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!!!)
Επιθυμία μου για το μέλλον είναι αν με αξιώσει ο Θεός να ιερωθώ... ΆΝΤΕ ΒΡΕ ΡΩΜΗΕ ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΜΠΑ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ!!!)
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ... ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΨΟΦΙΟΙ!!!
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από ΙΩΑΝΝΗΣ (10-06-2010 03:55:04)

![]()

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία μας τα πες!
Φαίνεται ότι μας παρακολουθείς καιρό! Πως και δεν έγινες μέλος νωρίτερα?
Να ζήσετε με την αρραβωνιαστικιά σου και ό,τι καλύτερο ευχόμαστε.
Το παράπονο σωστό!
καλή διαμονή στη συνευωχία.
Άκου και μια συμβουλή, έχεις πολύ περισσότερα να προσφέρεις αν θέλεις από τα του Ρωμανίδη.
κάνε μια προσπάθεια!

Xenia έγραψε:
Ωραία μας τα πες!
Φαίνεται ότι μας παρακολουθείς καιρό! Πως και δεν έγινες μέλος νωρίτερα?
Να ζήσετε με την αρραβωνιαστικιά σου και ό,τι καλύτερο ευχόμαστε.
Το παράπονο σωστό!
καλή διαμονή στη συνευωχία.
Άκου και μια συμβουλή, έχεις πολύ περισσότερα να προσφέρεις αν θέλεις από τα του Ρωμανίδη.
κάνε μια προσπάθεια!
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ!

MariosV έγραψε:
Καλώς ήλθες . . .
Καλή διαμονή!![]()
EYXAΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΡΙΕ!!!

Καλὼς ὁρίσατε ἀδελφοὶ Ἰωάννη καὶ Παναγιώτα. Οἱ παραθέσεις σας εὐπρόσδεκτες!
Καλὴ διαμονὴ!

Iaspis έγραψε:
Καλὼς ὁρίσατε ἀδελφοὶ Ἰωάννη καὶ Παναγιώτα. Οἱ παραθέσεις σας εὐπρόσδεκτες!
Καλὴ διαμονὴ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΕ! ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Καλησπέρα κι ἀπὸ δῶ, Ἰωάννη
Μπήκατε μὲ ὄρεξη, Γιάννη καὶ Παναγιώτα, καὶ ζωντάνεψε τὸ φόρουμ!
Εὔχομαι καλὴ διαμονὴ, ἐπικοδομητικὲς συζητήσεις, γόνιμη ἀντιπαράθεση καὶ μοῦ φαίνεται θὰ τὸ πετύχουμε!
ΥΓ Δύο ὑπογραφὲς δὲν ἔχω καταλάβει, τὴν δική σου καὶ τῆς Ξένιας.

τη δικιά μου λογικό να μην την κατάλαβες... αφού την χρησιμοποιεί ο καθένας όπου του γουστάρει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ!
ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ!
Υ.Γ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΟΥ : ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ Η΄ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ! 

Καλησπέρα Βίκυ τί κάνεις ; Και βέβαια είναι ευπρόσδεκτο το καλωσορισμά σου!!!! Ευχαριστώ!!!
Για να ικανοποιήσω την περιεργειά σου είμαι δεύτερο έτος στη θεολογική!!!

Όπα εσύ βρε ούτε συνέντευξη να έδινες
Σήμερα μητρόπολη! 

Θα έρθεις δηλαδή?

Εμ τί λέμε τόση ώρα? Με μια φίλη βέβαια 

Θα πάμε για καφέ μετά?

όχι
δε λέει χωρίς γάλα! έχω τη φίλη σου λέω άλλη φορά!

Καλά βγές με τη φίλη σου!!!!!!

Σελίδες: 1
Στο forum αυτό υπάρχουν νέα μηνύματα
Στο forum αυτό δεν υπάρχουν νέα μηνύματα
Το θέμα είναι μόνιμο και έχει νέα μηνύματα
Το θέμα είναι μόνιμο και δεν έχει νέα μηνύματα
Το θέμα είναι κλειστό