Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να δημοσιεύσετε στο forum.
Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τώρα πατώντας "Εγγραφή". Είναι δωρεάν και αφορά όλους.

Ἀπὸ ἐμᾶς ὅλους:

Ποιός το πιστεύει???????

Να ζήσουν τα παιδιά!!! Μα καλά πόσο χρονών είναι???

κ. Σταύρο σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!
Οι συνθέσεις είναι εκπληκτικές!!!! Ειδικα τη δεύτερη την έχουμε τυπώσει και θα είναι η πρώτη φωτογραφία μας που θα βάλουμε στο καινούριο σπίτι! (Αν πιστεύετε ότι χρειάζεται στείλτε τη μου και σε μεγαλύτερη ανάλυση
)
Χαίρομαι πολύ που πλησιάζει η ώρα αλλά (όσο και να φαίνεται απίστευτο) δε μου φαίνεται απίστευτο!!! Είναι αλήθεια και έρχεται απλά και φυσιολογικά
Το προσκλητήριο εννοείται ότι ισχύει για όλους και ξέρω πως πολλοί από εδώ θα βρίσκονται στα Γιάννενα τότε αλλά για όποιον δε μπορεί θα εκτιμούσαμε απίστευτα τις προσευχές όλων σας!
Γιάννη, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σταύρος δε πρέπει να έχει και πολλές φωτογραφίες και υποθέτω πως αυτή που βρήκε είναι από την κατασκήνωση στο Γρεβενίτι και εκεί πρέπει να ήμουν 18; Η δε Ειρήνη στη φωτογραφία πρέπει να είναι γύρω στα 20.
Σήμερα όμως είμαστε 24-25 εγώ και 22 η Ειρήνη. Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό...
Όποιος λοιπόν θέλει και μπορεί ας κάνει και μια προσευχούλα για το Πέτρο και την Ειρήνη!

Aδελφέ μου Πέτρο, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι είστε νέοι και έχεται τόσο ευλογημένα πορευθεί μαζί με την γλυκυτάτη Ειρήνη!
Ξέρεις πολύ καλά πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και ότι οι σημερινοί νέοι στα 22 στα 24, 25 κ.λ.π κοιτούν πως θα καλοπεράσουν μόνο υποχρεώσεις και έγνοιες να μην έχουν!!!
Να είσαι σίγουρος λοιπόν πως θα προσεύχομαι θερμά στον Κύριο μας Ιησού Χριστό να είσαστε πάντοτε ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!
Γιατί δυσκολίες να είσαι σίγουρος θα συναντήσεται πολλές με την Ειρήνη στην ζωή σας αλλά μόνο με την αγάπη του Χριστού θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε!
Με συγχωρείς που πήρα το θάρρος αν και δεν γνωριζόμαστε να σου γράψω αυτά τα πράγματα αλλά με συγκινήσατε πολύ!
Δυστυχώς λόγω αποστάσεως σωματικώς δεν θα παρευρίσκομαι... Πνευματικώς όλο και κάτι θα κάνω!!!
Μετά πολλής της εν Χριστώ Αγάπης...

Παιδιά σας εύχομαι ό,τι καλύτερο να ζήσετε, να ευτυχήσετε!!!Πολύ χαίρομαι που υπάρχούν ακόμα ζευγάρια που απο αυτην την ηλικία αποφασίζουν να παντρεύυτουν αγνοώντας τις δήθεν προοδευτικές επιταγές της κοινωνίας μας ...Να είστε παντα αγαπημένοι,ερωτευμένοι αληθινά και εν Χριστώ....
!!!!!!!!!!!

Αὐτὴ τὴν ὥρα τὸ ἱερὸ Μυστήριο θὰ ἔχει πιὰ ὁλοκληρωθεῖ...
Ἐμεῖς εἴμαστε νοερῶς παρόντες καὶ εὐχηθήκαμε καὶ εὐχόμαστε...
Περιμένουμε καὶ καμιὰ φωτογραφία...
Ἐλπίζουμε νὰ μὴν ἔχουν τὴν τύχη τῶν ὑποσχέσεων τῆς Ἰφιγένειας!!!
http://sinevohia.gr/forum/viewtopic.php … 771#p17771
ifivo88 έγραψε:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ.ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΥΓ. Πέτρο, στέλνω τὸ ἀρχεῖο τοῦ Photoshop...
Τελευταία επεξεργασία από staboz (25-07-2010 12:35:25)

Νὰ ζήσετε, παιδιά!!
Εὐλογημένοι καὶ εὐτυχισμένοι, Πέτρο καὶ Εἰρήνη!!

To ζευγάρι της χρονιάς...
Απολαύστε τους!

Να ζήσετε παιδιά μου!!! 

Xenia έγραψε:
To ζευγάρι της χρονιάς...
Εὐχαριστοῦμε, Ξένια, γιὰ τὴν ὄμορφη ἔκπληξη!
Μᾶς μετέφερες λίγο καὶ τὴν ἀτμόσφαιρα...

Πολύ ωραίες φώτο Ξένια!!! Άντε και πάλι να ζήσουν τα παιδιά!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας! Ευχαριστούμε και για τις ευχές σας! Το μυστήριο ήταν ..... μυστήριο....
Σας γράφουμε από Ζάκυνθο όπου μας έχουν πάρει για ένα μήνα εθελοντές στον ΕΟΤ!!!
Άντε και στα δικά σας όποιοι το επιθυμούν!
Υ.Σ. Ξένια είναι οι μόνες φωτογραφίες που έχω δει από το γάμο! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις ευχές και τις προσευχές σας! Ο Θεός να χαρίζει σε όλους ό,τι πραγματικά επιθυμείτε! Κ.Σταύρο ευχαριστούμε πολύ για τις συνθέσεις!Είναι απλά υπέροχες! Ξένια και σενα σ' ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες.Τώρα είδα πρώτη φορά πώς ήμουν
Τελευταία επεξεργασία από eirini (04-08-2010 15:02:27)

Ἡ εὐλογία τοῦ Κυρίου σὲ κάθε βήμα τῆς ζωῆς σας. Καλοὺς καὶ εὐλογημένους ἀπογόνους!
Νὰ καὶ ἓνα τραγουδάκι-νανούρισμα....ἒτσι γιὰ τὸ καλό!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ!
ΠΑΝΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!
ΑΧ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!! 

Α γι'αυτό δεν ήρθε φέτος η Ειρήνη στη φοιτητική κατασκήνωση στην Πάτρα. Από το λίγο που τη γνώρισα είναι αξιόλογη κοπέλα. Να ζήσετε!
Κάθε ευλογία στη ζωή σας! 
ΥΓ Κύριε Σταύρο, πώς γίνεται να έχετε φωτογραφίες από όλους; Το αρχείο σας βλέπω είναι πλήρως ενημερωμένο. 
Τελευταία επεξεργασία από ntina (17-08-2010 15:12:48)

Στο forum αυτό υπάρχουν νέα μηνύματα
Στο forum αυτό δεν υπάρχουν νέα μηνύματα
Το θέμα είναι μόνιμο και έχει νέα μηνύματα
Το θέμα είναι μόνιμο και δεν έχει νέα μηνύματα
Το θέμα είναι κλειστό